Nyhedsudsendelser

Loven om om radio- og fjernsynsvirksomheder, skal efter Stjernepartiets holdning, ændres på det område, der hedder nyhedsudsendelser.

Nyhedsudsendelserne, som de fleste gerne vil følge med i, er gennemsyret af død, ødelæggelse og frygt. Jo værre, des bedre, synes medierne at tænke. Det er med til at skabe et samfund i frygt, da det er det eneste der bliver serveret. Dette skal stoppes.

Stjernepartiet foreslår, at en nyhedsudsendelse skal indeholde lige dele nyheder, der appellerer til frygt og afsky, som til livsglæde og håb. Ca. ½ delen af en nyhedsudsendelse SKAL appellere til livsglæde og håb. Det kan godt være, at de forskellige medier, skal have ansat nogle nye redaktører, der er i stand til at se fordelen i dette nye koncept, som i sidste ende vil give større seertal, da alle ved, at der kommer noget, at glæde sig over.

Hvis en medievirksomhed vil uddybe et emne, så må de gøre det i separate udsendelser og IKKE i nyheds udsendelserne.

Kan redaktørerne ikke finde ud af hvad der er positiv og hvad der er negative nyheder, må vi have et etisk råd etableret der kan tage den afgørelse og det på en måde så TV og radiostationerne mister deres rettigheder til at sende generelt.

Den hypnotiske effekt har været kendt i årtusinder og hvis vi kun fodres med neagtive nyheder, bliver der skabt et negativt samfund. Det er almen viden.

Vi skal have skabt et samfund, hvor livsglæde, håb og lysten til at leve er ligeligt repræsenteret med katastrofer, som helt sikkert også er en del af nyhedstrømmen. Et samfund i balance. Medierne er det mest magtfulde værktøj i verden og derfor skal de holdes i stramme tøjler.

balance

Et virtuelt politisk parti…