Tålt ophold skærpes

Det er Stjernepartiets mening at skærpe begrebet “tålt ophold”

Tålt ophold er en juridisk status, som tildeles personer i Danmark, som ikke har lovlig opholdstilladelse, men ikke kan udvises. Det skyldes som regel, at de risikerer dødsstraf,tortur eller anden umenneskelig eller nedværdigende behandling i det land de ellers skulle udvises til.

Tålt ophold tildeles typisk til personer i tre tilfælde:

  • Vedkommende får afslag på en asylansøgning, fordi vedkommende har begået en alvorlig forbrydelse mod menneskeheden eller en krigsforbrydelse.
  • Vedkommende idømmes en udvisningsdom i forbindelse med overtrædelse af Straffeloven.
  • Vedkommende udvises administrativt, da han/hun anses for en trussel mod statens sikkerhed eller den offentlige orden.

Vores holdning er, at de SKAL sendes ud af landdet, UDEN hensyntagning til deres skæbne i deres hjemland. Det skulle de have tænkt over, inden de ankom og inden de begik grov kriminalitet.

I det omfang at vi ifølge internationale aftaler IKKE kan hjemsende dem, skal de sendes til lejre langt væk fra dansk grund. Enten ved at lave aftale med andre lande om at overtage dem eller bringe dem til afsides liggende lejre, eksempelvis den gamle flådebase på Grønland “Grønnedal”. Her behøver vi ikke engang bekymre os om vagtposter, det sørger isbjørnene for.

Det primære er, at det skal IKKE være mulighed for “ikke danske statsborger” at betragte danmark som et hotelophold, hvor man kan te sig, som man vil.

Udgangsforbud under enhver form er en selvfølgelighed, uanset hvor de havner henne.

 

taalt-ophold

Et virtuelt politisk parti…