Homofiles rettigheder

Det er Stjernepartiets mening, at al snak om homofiles rettigheder skal forstummes. Homofile skal behandles og ikke have rettigheder. Bøsser og lesbiske må gerne være bøsser og lesbiske, det må de selv om, men derfra og til at gøre det normalt, er der ifølge Stjernepartiet en lang vej.

De homofile skal ikke kunne gifte sig, for at på den måde at indgå i ægteskabets fordele. Dette gælder for både kirkelige vielser og kommunale vielser. Disse skal gøres ugyldige.

Det skal ikke være muligt at adoptere børn ind i et homofil forhold. Børn i homofile forhold skal fjernes og sættes i familiepleje. Det er i barndommen, at støbestenene til livet lægges og det skal være så optimalt som muligt.

Det skal ikke være muligt at være ansat i det offentlige system som homofil. Det er tankevækkende, at rigtig mange politikere er homofile. Det vil sige, at de skal lovgive om, hvordan vi skal agere i forhold til verden og den evolution samtidig med, at de selv har et problem med at finde ud af, hvorfor en mand er født med en tap og en kvinde med et hul. Det svarer til at få ulve til at vogte får.

Det såkaldte “sundhedssystem” skal have en over nakken. De vælger også den nemme løsning. Hvor er forsknings kronerne henne til at finde ud af, hvad der går galt for disse mennesker. Det er en falliterklæring at tabe så mange mennesker på gulvet. Homofile skal have den ret, der hedder at få en ordentlig behandling, der kan bringe dem på banen som “normale” mennesker igen.

 

Et virtuelt politisk parti…