Narkokriminalitet

Det er Stjernepartiets mål at fjerne al narkokriminalitet med et penselstrøg ud fra det faktum, at er der ingen aftagere, er der heller ikke nogen forhandlere.

Vi vil ganske enkelt stille enhver form for narkotika gratis til rådighed for de mennesker, der er faldet i det hul. Enhver by med respekt for sig selv har et eller flere lægehuse og det er her vi tænker, at der skal være et fixrum, under kontrolrede forhold. Der skal være tilknyttet en specialist i afvænning til det eller de lægehuse, der udvælges til at varetage denne opgave.

Så uanset hvilken form for narkoafhængighed den enkelte borger har, skal de udvalgte lægehuse have det. Den enkelte narkoman skal have tilbud om afvænning, men ingen tvang. Når narkomanen er klar, skal der stå behandlingsmuligheder åbne, både i ind og udland.

Dette forslag vil fjerne 80% af al kriminalitet i Danmark.
De unge i butikkerne behøver ikke længere at være bange for, at få stukket en kniv op i ansigtet af desperate narkomaner, der skal have skaffet penge til deres afhængighed. Indbrud i private hjem vil falde drastisk, da de ofte kun er skabt for at skaffe penge til narko. Politiet vil få frigivet, så mange betjente, at de kan varetage de opgaver de idag forsømmer. Ingen bandekrige, der rivaliserer om territorier for narkohandel.

Alt sammen fjernet med et penselstrøg. Lad os tage brødet ud af munden på de kriminelle, istedet for at bruge milliarder på at jagte dem. En kriminel i fængsel og der kommer bare en ny, så længe markedet er der.

 

narko

Et virtuelt politisk parti…