Lystfiskeri

Det er Stjernepartiets mening at stoppe den meningsløse dyremishandling, der kun går ud på at fange fisk bare for at genudsætte de fangne fisk straks, efter fotografering, vejning eller generel beundring.

Stjernepartiet har intet imod lystfiskeri i den form, der hedder at fange de fisk, der er behov for i egen husholdningen eller naboens husholdning. Her kan man stadig fotografere, veje og blive noteret op for størrelsen af de fisk, man har fanget, men det skal ske i respekt for naturen og der fanges kun den mængde fisk, der er behov for.

Genudsætning af fangne fisk, bare for at konkurrere og prale, får dyremishandling op på et plan, der bestemt ikke har noget at gøre i denne verden. Hvis vi vil respekteres af naturen, må vi respektere naturen.

De fleste dyreelskere har travlt med at få tyrefægtning i Spanien forbudt ved lov. Tyrefægtning blegner ved siden af den dyremishandlig, der foregår her i landet via lystfiskeri. I Spanien dør tyren trods alt og bliver slagtet. Her mishandler vi fiskene og sætter dem ud igen med de store sår, de måtte have fået, bare for at de kan fanges igen, hvis ikke de i mellemtiden er døde, af de sår de har fået.

Så det er Stjernepartiet mål at stoppe dette vanvid, inden for dyremishandling.

lystfiskeri

Et virtuelt politisk parti…