Hypnotisk misforståelse

Det er Stjernepartiet mål omgående at afskaffe en af de helt store misforståelser, der er begået af tidligere regeringer. Emnet er de tvungne tekster, der er på tobak.

Dette er IKKE et spørgsmål om for eller imod rygning, men et direkte angreb på regeringens manglende forståelse for, hvordan hjernen fungerer. Derfor er forslaget også lagt under Statsministeriet og ikke under Sundhedsministeriet,

Stjernepartiets holdning til rygning og rygeloven er velkendt og kan læses om her.

Hypnose har været kendt i flere tusinde år og det burde ikke kunne komme bag på nogen, at det virker. At man så fra regeringens side vælger “negativ” hypnose, er ganske ufatteligt. De har kunnet spørge enhver hjerneforsker og hypnotisør om, hvordan de skal fremme deres kamp mod tobakken og de ville alle sige, at dette er den tåbelige vej. Alle de budskaber, der er på tobak, er negative og SKABER mere sygdom end de forhindrer det.

Hypnosen virker, det er vi enige om, men hvis regeringen vil bruge så stærke redskaber, burde de nok vælge en hypnoseform, der ikke skaber sygdom, men lokker folk væk fra rygning, hvis det er det de gerne vil, på en positiv måde og med positive budskaber.

Sundhedsystemet har vist ikke ubegrænsede midler, så der er vel ingen grund til at skabe flere patienter, bare fordi man ikke har evner til at sætte sig ind i, hvordan hjernen fungerer.


hypnose

 

Et virtuelt politisk parti…