Online undervisning

Det er Stjernepartiets mening, at højere læreanstalter som gymnasier og handelsskoler skal afskaffes og lægges om til online undervisning. Hvis ikke vores børn kan lære af den undervisningsform, vi har, var det måske en ide at omlægge undervisningsformen til den måde, vores børn lærer på.

Vi har gratis undervisning og uddannelse i Danmark og det skal vi holde fast i, men der er ingen grund til at vedligeholde kæmpe bygningskomplekser og lønne tusindvis af lærere, bare for at elever kan sidde og bruge 40% af deres tid på skolerne til at spille computerspil, surfe på facebook og youtube, samt vedligeholde deres SMS.

Stjernepartiet forestiller sig at lave båndet undervisning, som eleverne kan logge ind på, når det passer i deres døgnrytme. Det eneste, de skal vide, er, at de skal til en fysisk eksamen den og den dato. Lær de unge at tage ansvar, men på deres egne vilkår.

Samfundet sparer milliarder af kroner på de højere uddannelser og dem, der vil uddannes, får en undervisning, på fuld højde med den fysiske skole.

undervisning

Et virtuelt politisk parti…