Udflytning af statslige arbejdspladser

Det er stjernepartiets holdning at statslige arbejdspladser, skal fordeles over hele landet. At samle alt i storbyer er første tegn på underudvikling og kan ses, som skrækeksempler verden over.

Det er omvendt Stjernepartiets holdning at den måde det bliver gjort på her i 2015-2016 er hovedløs og tjener kun til at holde valgløfter og er ikke begrundet i fornuftig planlægning. Indrøm at samling af alt i storbyer er total forfejlet politik og stå inde for at sådan bliver det ikke i fremtiden. At flytte  X antal styrelser på én gang, uden at have overblik er total meningsløs. Det nytter jo ikke noget at flytte 100 kontorstole, hvis ikke der er nogen til at sidde på dem. Det er endnu en politisk dødssejler. Ingen viksomhed vil bære sig så dumt ad.

Indrøm at årtiers politik om samling af styrelser er forfejlet og er med til at totalforvrænge et land. Et land som vi elsker og hvor bestræbelserne for udvikling skal foregå i alle hjørner af landet. Flyt én styrelse ad gangen og gør det ordentlig. Hvem sige iøvrigt at folketinget skal ligge i København? Hvad med Odense eller Kolding. Det giver korteste vej for alle, der ikke vil flytte på grund af deres arbejdsplads. Lad være med at bruge folketingssalen som gidsel, den kan nemlig også flyttes.

Det nytter ikke noget at stå ved afgrundens rand og sige at, nu tager vi ét skridt fremad. Tænk jer om kære politikere. Landets økonomi skal hænge sammen og det skal landet også. Så gør det ordentlig og i det rette og gennemtænkte tempo.

Det er således Stjernepartiets holdning at udflytning af statslige arbejdspladser er et godt initiativ, men ikke som en hovsaløsning.

udflytning

 

 

 

Et virtuelt politisk parti…