GPS til demente

Det er Stjernepartiets mening, at loven om GPS overvågning af demente skal lempes. Det skal fremover ikke søges om tilladelse fra klienten eller den pårørende, men være en pligt og en selvfølge, at den demente skal have et armbåd på, så vedkommende kan spores let og elegant uden de store omkostninger,

Der dør årligt ca. 15 personer, der er gået fra plejecentret med et kald fra indre stemmer og dette skal forhindres. Vi må passe på dem, som ikke kan passe på sig selv. Det skal vi have råd til og her er GPS armbånd en fantastisk løsning. Vi kan ikke alene forhindre 15 uværdige dødsfald, men også spare millioner på at lede efter dem.

Det er IKKE vores holdning, at GPS armbåndet skal bruges istedet for personale. Vi anbefaler, et bånd gravet ned omkring centre, der har demente, så der går en alarm, når personerne passerer dette bånd. Ellers skal det ikke bruges til noget. Det skal ikke være overvågning, om fru Pedersen er på hr Hansens værelse eller hvor er hr Jensen henne, når han ikke møder op til middag. Disse person relaterede problematikker er personale opgaver og kke en GPS opgave.

GPS armbåndet skal KUN bruges til at forhindre 15 uværdige dødsfald om året og fjerne omkostningerne ved eftersøgning. Vi har valgt at passe på de demente og så kan vi effektivisere på denne måde.

gps

Et virtuelt politisk parti…