Sundhedssystemet endevendes

Det er Stjernepartiets mål at endevende det danske sundhedsvæsen,  Vi har tænkt at bruge flere milliarder på denne proces og det er der råd til. Sundheds systemet som det er skruet sammen idag, bruger mere end 150 milliarder årligt eller sagt på en anden måde bruger sundheds systemet 1/3  del at samtlige ressourcer i det danske samfund og ganske uden nævneværdige resultater. Det er Stjernepartiets holdning at sundheds systemet, som det er skruet sammen idag, slår flere ihjel end sygdom gør.

Noget af sundhedsystemet, som Stjernepartiet kan gå ind for og som skal tilføres endnu flere midler, er akut hjælp. Når et menneske kommer galt afsted på den ene eller anden måde, er det efter vores mening udtryk for en ubalance, som er opstået og at man billedligt talt er kørt i grøften. Så skal der bare være en hjælpende hånd og den skal være der, langt hurtigere end det er tilfældet idag.

Der skal indføres nye systemer som lokalhjælp og lignende, som yder den førstehjælp, der kan være afgørende. Der skal ikke være den plet i Danmark, som ikke er dækket af 112 telefonen. Der skal indføres helikopter transport i langt større omfang, end der er idag.

Men så stopper festen også.

ALT skal gennemgås og ændres og det lige fra, hvad der kan købes som håndkøbsmedicin og kosttilskud, såkaldte sundhedterapeuters indflydelse, almen praktiserende lægers værdi, lægeuddannelsen indhold og sygehusenes focus.

Stjernepartiet mener, at når AKUT-tjenesten har gjort hvad de skal, skal der et helt andet hold på banen. Et hold af samtaleterapeuter og psykologer der kan vejlede i, hvordan den enkelte patient holder sig på banen og ikke kører i grøften igen. Dette hold eksisterer ganske enkelt ikke i nutidens sundheds system og det er en kæmpe fejl og den skal rettes op.

Læger i dagens Danmark er uddannet til og sværger til brugen af medicin. For det første er den medicin, der bruges kemisk fremstillet og har intet med naturlig medicin at gøre. For det andet er det almindelig kendt, at medicin ikke helbreder, under nogen omstændigheder. Det har været kendt i årtusinder. Hippokrates har nævnt det der for mere end 2000 år siden og alligevel fatter sundheds systemet ikke, at sygdom skal helbredes ved personlig indsigt og ikke med medicin.

Det nuværende sundheds system er et pengefikseret system, bygget på helt tåbelige og fortidige forstillinger og skal rettes op en gang for alle og det skal gøres nu.

Lad os sammen få vendt pilen opad og være foregangsland for hele verden. Sundhed er ikke et spørgsmål om læger og medicin, men om mennesker og livslyst.

Et virtuelt politisk parti…