Sundhedspersonale på køreskive

Det er Stjernepartiets mål at indføre køreskive lignende forhold for al sundhedpersonale i Danmark. Det er fuldstændig uanstændigt at have folk ansat i sundhedssystemet, der tager den ene vagt efter den anden og vader rundt som zoombier og råder over liv og død for mennesker, der er syge og i ubalance.

Denne kontrol af enhver sundhedspersonale, skal gælde personen 24 timer i døgnet. Så har en læge (eksempelvis) haft en vagt på 13 timer, så må vedkommende ikke beskæftige sig med sundheds relaterede emner i 11 timer. Ingen privatklinik ved siden af, ingen ekstra vagter i sverige og hvad man elles hører. Stop dette vanvid.

Vi har så travlt med at lastbilchauffører ikke må arbejde mere end reglerne foreskriver, så selv politiet bliver indsat i bekæmpelsen af “tænkte” uheld. Hvad sundhedspersonalet angår, er der ikke tale om “tænkte” tilfælde, her er der tale om at behandle og tage de rette beslutninger på syge mennesker, der i visse tilfælde kan betyde forskellen mellem liv og død.

Så lad os få fjernet disse trætte zoombier fra sundhedssystemet og indført forhold der både gavner personalet, men sandelig og så de syge.

læger køreskive

Et virtuelt politisk parti…