Fotovogne

Det er Stjernepartiets holdning at fotovogne, som det eksisterer i dag, er spil af ressourcer  Der sidder en uddannet politibetjent i en bil til flere hundrede tusinde og trykker på en knap. Stop dette mareridt.

Hastighedskontrol er en nødvendighed, for at anarki ikke opstår. Det skal bare gøres billigere og mere simpel.

Stjernepartiets forslag er at hastighedskontrol overlades til kommunerne og at det foregår ved transportable fototrailere, der er selvforsynende med strøm og har internetforbindelse. Dette betyder, at er der taget et billede, så er bøden på vej inden for få minutter.

Dette betyder at den enkelte kommune, kan stille en fototrailer op, hvor det menes nødvendig og det er også vores holdning, at der IKKE skal skiltes med, at den er der. Vej & Park i de enkelte kommuner vælger ud fra deres vurdering, hvor de skal stilles op og de indtægter, der kommer ind ved dette, skal gå i kommunens lommer.

Enkelte steder som er særlig udsatte, kan kommunen sætte permanent fotokontrol op og med advarsel. Men generelt går vi ikke ind for advarsel. Enten kører man efter de regler, der er eller også klapper fælden. Det er ikke sværere at se et skilt, der siger 50 km/t end at se et, hvor der står fotokontrol.

Få hastigheds målinger i form af fotovogne væk fra politiet og over til kommunerne og frigiv politiet til mere nødvendige opgaver.

Vi kan ikke undgå SMS og radiotjenester, der advarer om fotovogne, vi kan kun appellere til dem om, at de stopper med dette vanvid. Det er IKKE trafikfremmende. Det eneste, der er trafikfremmende, er en bøde og klip i kørekortet, alt andet er kun opfordringer til at omgå loven. Er man utilfreds med loven og hastigheds begrænsningerne, så må man gå den politiske vej..

fartkontrol

 

Et virtuelt politisk parti…