TAXA kørsel for alle.

Det er Stjernepartiets holdning og mål, at TAXA kørsel skal være tilladt for alle.

Har du en lovlig bil eller motorcykel og har du tiden til det, skal du kunne køre person befordring. Dette skal ikke længere være forbeholdt taxa selskaber. Din bil skal selvfølgelig være lovlig (det vil sige almindelig synet) og du skal føre logbog over dine transporter

Dette betyder at du og din bil skal godkendes til person befordring, men dette skal gives til alle, der har en lovlig bil og som ikke har overtrådt færdselsloven inden for de sidste 5 år.

Væk med al taxameterkørsel og det samme gælder også de nuværende taxaselskaber. Aftal en pris og kør, så nemt skal det være. For alle gælder det, at overtrædes færdselsloven, skal tilladelsen inddrages.

Gældende køre-hviletids regler for lastbil og busser, skal indføres ved enhver persontransport. Dette betyder at starttidspunkt og sluttidspunkt for kørsel, skal logføres.

Vi vil endda indføre at de første 25.000,- der køres ind er skattefrie (til dækning af almindelig slitage) Til gengæld er der ingen nåde, hvis logbogen ikke er ført (skal kunne vises på opfordring, uanset om der er en person befordring igang eller ej) eller færdselsloven overtrædes (uanset forseelse).

Stjernepartiet går ind for fri konkurrence og det skal der også være på dette område.

taxa

Et virtuelt politisk parti…