Post Danmark Breve

Det er Stjernepartiets mening, at der skal omfattende ændringer til i post befordrings loven. Der hvor ændringerne skal ske, er i Post Danmark Breve. Der er i disse moderne IT-tider ikke brevmængder nok til at opretholde, fra dag til dag levering.

Stjernepartiets forslag er at ændre brev omdelingen til kun at foregår 4 dage om ugen. Mandag – Tirsdag og Torsdag – Fredag. Reklamer som stadig er en stor indtægtskilde er det der gør 2 dages omdeling. Sådan fungerer det faktisk i dag. Kun halvdelen af en rute får reklamer om Mandagen og resten af turen får så om Tirsdagen. Der hvor forskellen skal være, er at som det er nu, køres resten af turen med breve, aviser og pakker. Dette skal stoppe. Det betyder at den enkelte husstand KUN får breve 2 gange om ugen og det er rigeligt for de fleste.

Hvad pakker angår må Post Danmark som alle andre distributører af pakker, finde andre løsninger, end at drage fordel at befordrings pligten.

Dermed bortfalder også begrebet A-post, alt bliver til B-post og der er ingen grund til at differentiere mellem disse 2 portotyper. Begrebet Lørdags afløsere forsvinder samtidig, da der ganske enkelt ikke er omdeling om Lørdagen.

Postdanmark

Et virtuelt politisk parti…