Flygtninge

Flygtninge skal vi selvfølgelig tage godt imod i det omfang, vores ressourcer rækker.

Flygtninge må endelig ikke forveksles med indvandrere, som er en hel anden historie.

Flygtninge skal tilbydes tag over hovedet, mad i maven, nødvendig lægehjælp, varme og kærlighed.

Flygtninge skal IKKE integreres i samfundet. De skal ikke søge asyl, da opholdstilladelser er givet til dem på forhånd.

Flygtninge skal være indstillet på at opholde sig i flygtningelejre med udgangsforbud, men med en forplejning og sanitære forhold, der ligger langt ud over, hvad flygtningelejre i andre lande kan tilbyde.

I det omfang, at vi ikke har duelige flygtningelejre, skal de bygges.

Udgangspunktet for en flygtning er ly, indtil situationen i deres hjemland er forbedret. udgangsforbudet betyder ikke, at de ikke kan komme ud af flygtningelejren, det betyder blot, at hvem der end måtte have lyst til at arrangere planlagte ture eller oplevelser, skal have lov til det.

Flygtninge skal ikke have løn, men lidt lommepenge (max. 600,- om måneden), så de kan købe lidt personlige ting i centrets kiosk. De skal ikke have krav om danskundervisning, der skal i det hele taget ikke være nogen krav til dem. Er der organisationer, som ønsker at yde special bistand i form af psykoterapi, underholdning, udflugts ture eller andre særlige foranstaltninger, er det meget velkommen.

Det skal ikke være muligt for en flygtning at tage på ferie i sit eget hjemland. Hvis de kan tage på ferie i det, de er flygtet fra, anses de ikke længere for at være flygtning og skal derfor have deres opholdstilladelse suspenderet.

Det primære for Stjernepartiet er, at en flygtning er en flygtning, som har brug for midlertidig hjælp. Økonomisk er det ikke noget problem, da alle udgifter selvfølgelig skal tages fra u-landsbistanden, da det jo er det, som det er.

Flygtning_883157a

Et virtuelt politisk parti…