Islamisk Stat

Det er Stjernepartiets mening at kampen mod Islamisk Stat (IS), skal gribes helt anderledes an. Vi vil starte med at sige, at dette forslag INTET har med religionskrig at gøre. Tværtimod, opfordrer vi muslimer til at tage del i bekæmpelsen at disse ekstremister. Hvis rettroende muslimer tager del i kampen, vil det lette det spirende had, vi desværre må observere. Det er MEGET vigtig at sige, at det IKKE er den muslimske tro, der skal angribes, men udelukkende IS som er en ekstrem terrororganistion.

Nu har koalitionen bombet med fly længe nok til at indse, at det ikke flytter en meter. IS bliver bare større og større. Der skal andre midler til.

Nu er Stjernepartiet ikke en militær taktisk enhed, men kan alligevel se det håbløse i den kamp, der kæmpes og se at IS sidder og griner af os. Vi foreslår, at der sættes landtopper ind i fællesskab. Rusland fra nord, Tyrkiet og Syrien fra Vest og koalitionen fra Syd og Øst. Dette giver ikke mulighed for IS at flygte eller gemme sig. Lad os indtage denne rede, fra hus til hus, kilometer for kilometer.

Når dette mål så er opnået, kan alle flygtninge i Europa vende tilbage for at genopbygge deres land. Alt i alt en win-win situation for hele verden.

Vi er opmærksomme på, at IS har små reder rundt i verden allerede. Dem må vi så sammen tage en for en. Men lad os starte med det, de vil proklamere som deres land i det nordlige Syrien og Irak.

ISIS

 

Et virtuelt politisk parti…